IMS is een toonaangevend specialist op het gebied van het spuitenwerk. IMS werkt voor zowel interieurbouwers, meubelbouwers, keukenproducenten, jachtbouwers, maar ook voor particulieren die een hoge graad in kwaliteit en service weten te waarderen.

Door middel van diverse spuittechnieken en met een brede diversiteit aan lakken en verven weet IMS  aan elk artikel of object de passende kleur en uitstraling te geven. Bij elke opdracht wordt gedetailleerd ingegaan op de wensen van de klant en biedt IMS een advies op maat inclusief een transparante weergave van de kosten. Waar gewenst worden alternatieve oplossingen aangeboden.

IMS is een hands-on organisatie, met een kleine overhead en een breed team vakmensen, allen met eigen kwaliteiten op het terrein van onder andere het spuiten van meubels, keukens en interieurbouw. Door onze aanpak, die is gebaseerd op kwaliteit en duurzaamheid, kunnen wij vergaande garanties bieden. Onze insteek is geen snelle groei, maar juist het steeds verder optimaliseren van onze bedrijfprocessen zodat we ook in de toekomst die kwaliteit en keuze kunnen blijven bieden die u belangrijk vindt.

Een breed team vakmensen

team03 2018

 
 

Wat kunnen wij voor u doen?

Vul een bedrijfsnaam in

Vul een contactpersoon in

Vul een e-mailadres in

Vul een telefoonnummer in

Vul een vraag of opmerking in

U komt niet door onze spam detectie, Vul in het bovenstaande veld nummer het 9 in.

 

 

asset call to action

       IMS Werkendam BV

         info@ims-werkendam.nl

         +31 (0) 183 505 229